038 30 30 220 info@personal-publish.nl

Regiolokaal Businessmagazine

Regiolokaal is een crossmediaal concept speciaal voor ondernemers. Met de juiste mix van media bereikt u uw doelgroep als geen ander. Door deel te nemen aan Regiolokaal zorgt u voor een betere naamsbekendheid binnen uw regio.

Kijk op oost nederland

Kijk op oost nederland signaleert al 37 jaar de economische, trendy, culturele en toeristische ontwikkelingen in Oost-Nederland. Via het magazine Kijk op oost nederland, onze website en social media kanalen publiceren we alle belangrijke ontwikkelingen op economisch, maatschappelijk, cultureel en recreatief gebied in Oost-Nederland. Zakelijk nieuws, inspirerende verhalen, boeiende citaten en informatieve columns, maken Kijk op oost nederland tot hét platform voor de ondernemers in Oost-Nederland.

Bijzonder Zwolle

Het communicatieplatform BijzonderZwolle kent twee pijlers: het magazine BijzonderZwolle en de website www.bijzonderZwolle.nl. Het magazine wordt gratis verspreid in een oplage van 12.500 exemplaren in de Regio Zwolle. Wij bieden daarmee een kwalitatief hoogwaardig platform met een zeer groot bereik.

TrendsExpo

TrendsExpo is een tweedaags event en wordt gehouden in de Zwolse IJsselhallen. Met dank aan de samenwerking met Libéma, één van de grootste leisure concerns van Nederland, staat 6.000 m² expo-vloer in het teken van trends die er toe doen.

Zwolle Regatta

Op donderdag 31 mei 2018 wordt de 4e Zwolse Pramen Regatta georganiseerd. In de zo karakteristieke, maar ook zo rustieke haven van Langweer liggen 8 trotse pramen voor de wal. De lucht kleurt blauw, de zon prikt wilskachtig door de prachtige wolkenpartijen. Ze straalt en bruint de aanwezigen.

Sparkling Business

De leukste afsluiting van je werkweek!

Een eigen glossy is niet alleen weggelegd voor Linda en Matthijs. Wij kunnen ook voor u een eigen magazine maken. Nieuwe zaak? Jubileum? Uw onderneming op bijzondere wijze onder de aandacht brengen? Kies voor een prachtig magazine dat een plekje op elke leestafel waardig is.

Bladenmakers
Wij zijn bladenmakers bij uitstek. Maak gebruik van onze kennis en capaciteiten. Van strak concept tot scherpe teksten, oogstrelende vormgeving en prachtige foto’s. Wij regelen alles.

Financiering
Uw eigen magazine kunnen wij kosteloos uitgeven door middel van het verkopen van advertenties.

Productie
Van concept, tekst, fotografie en opmaak.

Drukwerk
Personal Publish werkt nauw samen met (inter)nationale drukkerijen.

Verspreiding
Via ons netwerk of uw eigen netwerk.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Hylke Thiry, hylke@personal-publish.nl of bel 06 25 07 67 49

Maak je eigen magazine!

Het is een uitstekend middel om je verhaal eens op een andere manier te vertellen.

Om je bedrijf te promoten, een jubileum te vieren, een event aan te kondigen of het

nieuwe sportseizoen mee te starten

Personal Publish is een handelsnaam van Regiolokaal B.V.
Burg. Drijbersingel 25
8021 DA Zwolle
038 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

KvK 50827014
BTW NL822944790B01
Bank NL96INGB0007615314